Thuis

Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De Yuxingsgroep is één van de belangrijke fabrikant van China op het gebied van de watterende machineindustrie. Ons bedrijf produceert: geautomatiseerde pendel multi-naald het watteren machine, geautomatiseerde niet-pendel multi-naald het watteren machine, computer enige naald het watteren machine, geautomatiseerde het watteren embeoiderymachine, snijmachine, spoelspoel, met meer dan 10 soorten producten. Het is een inzameling van wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling, verwerking en productie, verkoopverrichtingen, de naverkoopdienst als één van de professionele gewatteerde de productie en de precisiedelen die van het borduurwerkmateriaal ondernemingen verwerken.

Dongguan Yuxing: Hoofdkwart van Yuxing-Groep.

China Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Hunan Yuxing: Nieuwe fabriek. Gevestigd in de provincie van Hunan.

China Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Shenzhen Yuxing: opbrengs hoofdzakelijk delen

China Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Yuxingsmachines worden opgericht bij 2002. In de loop van de jaren, Yuxing-machines met zijn stabiele kwaliteit en kwaliteit van de best-selling dienst door het land, meer dan 10 grote en middelgrote steden in het land met bureaus en ingezeten technisch de dienstpersoneel.

Tegelijkertijd, genieten de producten die naar Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Europa, Zuid-Amerika, Afrika en andere landen en regio's in de relevante industrieën worden uitgevoerd van een goede reputatie.

Wij hangen altijd eerst het principe van „kwaliteit aan, klant eerst, integriteitsbeheer, kredietwaardigheid“. In de woeste concurrentie in de marktvoorwaarden, blijven wij gestadig vorderen, en vernieuwen constant in de ontwikkeling van zelf in de concurrentie, verbeteren ons in de dienst, met moderne bedrijfsfilosofie, uitstekende producten, de terugbetaling van de kwaliteitsdienst van onze klanten.

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Merken : YUXING

Aantal werknemers : 50~100

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Certificaten China Dongguan Yuxing Machinery Equipment Technology Co., Ltd. Certificaten